
این سوپ را می توان یک روز قبل تهیه کرد و در یخچال نگهداری کرد ( در ظرف سوپ را ببندید )
مواد لازم
- تره فرنگی : 125 گرم
- پیاز : 1 عدد متوسط
- کره : یک قاشق سوپ خوری
- سیب زمینی : 175 گرم
- آب مرغ : 1 لیوان
- خامۀ پاستوریزه : نصف لیوان
- پیازچه : به اندازۀ دلخواه
- شیر پاستوریزه : نصف لیوان
- نمک و فلفل : کمی
تره فرنگی ها را تمیز کرده و خرد می کنیم ، در آب سرد ریخته سپس در صافی می ریزیم . پیاز را پوست کنده ، شسته و به صورت باریک برش می دهیم .
سیب زمینی ها را پوست کنده و نازک برش می دهیم . در آب سرد انداخته تا تغییر رنگ ندهد .
کره را ذوب کرده ، پیاز و تره فرنگی را داخل آن ریخته ، نمک و فلفل افزوده به مدت 8-7 دقیقه حرارت می دهیم تا پخته شود ولی رنگ سبزیجات تغییر نکند .
سیب زمینی ها را در صافی ریخته سپس در یک قابلمه با افزودن آب مرغ می پزیم ( روی حرارت ملایم ) .
همۀ مواد را با هم مخلوط کرده و در غذا ساز ریخته تا به صورت پوره در آید . مواد را از صافی عبور می دهیم تا یکدست شود . در نهایت شیر و خامه را مخلوط کنید .
توجه : دقت کنید که بعد از اضافه کردن خامه ، سوپ نجوشد .
نوش جانتان
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر