۱۳۸۹ دی ۱۰, جمعه

سوپ شیر با تره فرنگی


این سوپ را می توان یک روز قبل تهیه کرد و در یخچال نگهداری کرد ( در ظرف سوپ را ببندید )

مواد لازم

  • تره فرنگی : 125 گرم
  • پیاز : 1 عدد متوسط
  • کره : یک قاشق سوپ خوری
  • سیب زمینی : 175 گرم
  • آب مرغ : 1 لیوان
  • خامۀ پاستوریزه : نصف لیوان
  • پیازچه : به اندازۀ دلخواه
  • شیر پاستوریزه : نصف لیوان
  • نمک و فلفل : کمی
طرز تهیه

تره فرنگی ها را تمیز کرده و خرد می کنیم ، در آب سرد ریخته سپس در صافی می ریزیم . پیاز را پوست کنده ، شسته و به صورت باریک برش می دهیم .

سیب زمینی ها را پوست کنده و نازک برش می دهیم . در آب سرد انداخته تا تغییر رنگ ندهد .

کره را ذوب کرده ، پیاز و تره فرنگی را داخل آن ریخته ، نمک و فلفل افزوده به مدت 8-7 دقیقه حرارت می دهیم تا پخته شود ولی رنگ سبزیجات تغییر نکند .

سیب زمینی ها را در صافی ریخته سپس در یک قابلمه با افزودن آب مرغ می پزیم ( روی حرارت ملایم ) .

همۀ مواد را با هم مخلوط کرده و در غذا ساز ریخته تا به صورت پوره در آید . مواد را از صافی عبور می دهیم تا یکدست شود . در نهایت شیر و خامه را مخلوط کنید .

توجه : دقت کنید که بعد از اضافه کردن خامه ، سوپ نجوشد .

نوش جانتان

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی

تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر