
از آنجایی که پسته حاوی آهن فراوان قابل جذب است ، بنابراین مصرف آن در درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید می باشد .
مغز پسته ماده ای نیروزا و سرشار از مواد پروتئینی ، چربی ها ، ویتامین ها و املاح است .
ارزش غذایی پسته به نسبت سایر آجیل ها و نیز مواد پروتئینی همانند گوشت ، شیر ، تخم مرغ و نیز حبوبات در خور اهمیت است .
مغز پسته در بین بیش از 200 مادۀ خوراکی شامل انواع آجیل ، حبوبات ، سبزی ها ، میوه های خشک و تر ، لبنیات ، انواع گوشت و دهها نوع خوراکی دیگر بیشترین میزان آهن قابل جذب بدن را داراست .
مغز پسته دارای 20% پروتئین خالص و بیش از 50% روغن یا چربی مایع است .
مقدار ویتامین A در 100 گرم مغز پسته ، 698 میکروگرم و میزان کاروتنوئید 13/7 میکروگرم است . املاح مختلفی از جمله کلسیم ، منیزیم ، سدیم ، پتاسیم ، آهن ، مس ، روی و همچنین ازت ، گوگرد و فسفر دارد .
روغن پسته ، مایعی زرد و زلال است که از عصارۀ مغز پسته به دست آمده و دارای خواص غذایی و درمانی است.
از جمله خواص درمانی پسته می توان به موارد زیر اشاره کرد :
تقویت قلب و حافظه ، تقویت معده ، درمان اسهال به خصوص از طریق استفاده از پوست سبز پسته ، تقویت لثه و درمان جوش های دهان ، خوشبویی دهان و درمان ریزش موی سر .
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270
شاد و تندرست باشید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر