
پرسش :
با سلام و عرض خسته نباشید .
با سلام و عرض خسته نباشید .
کودکی 1 ساله دارم که به تازگی از غذای سفره استفاده می کند . غذاهای آلرژی زا کدام است ؟
با تشکر .
پاسخ :
با سلام خدمت شما .
دقت نظر شما مادر یا پدر گرامی بسیار ارزشمند است . زیرا مهمترین دورۀ بروز حساسیت های غذایی در محدودۀ 1 تا 3 سالگی می باشد . در واقع در این دورۀ سنی است که کودک غذاهای گوناگون ترکیبی را برای نخستین بار میل نموده و احتمال بروز حساسیت در آنان نیز به همین دلیل بالاست .
مادۀ حساسیت زا یا آلرژن ماده ای است که در تعامل با دستگاه ایمنی بدن فرد باعث بروز پاسخ های حساسیتی در وی به صورت علایم گوارشی ( نظیر نفخ ، دردهای شکمی ، تهوع و ... ) ، علایم پوستی ( نظیر کهیر ، خارش ، برافروختگی پوست و ... ) ، علایم تنفسی ( نظیر سرفه ، آسم و ... ) می گردد .
مهم ترین آلرژن های غذایی عبارتند از : شیر گاو ، تخم مرغ ، بادام زمینی ، سویا ، مغز دانه های درختی و ماهی .
توصیه می کنم این مواد غذایی را به مقادیر کم و به صورت مجزا به برنامۀ غذایی کودک بیفزایید تا در صورت وجود حساسیت به هر یک از آنها ، به سهولت بتوان ماده ای که کودک شما به آن حساسیت دارد را شناسایی نمود . در صورت عدم بروز علایم حساسیت ، به تدریج مقدار آن مادۀ غذایی را در غذای کودک افزایش دهید
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270
شاد و تندرست باشید
با تشکر .
پاسخ :
با سلام خدمت شما .
دقت نظر شما مادر یا پدر گرامی بسیار ارزشمند است . زیرا مهمترین دورۀ بروز حساسیت های غذایی در محدودۀ 1 تا 3 سالگی می باشد . در واقع در این دورۀ سنی است که کودک غذاهای گوناگون ترکیبی را برای نخستین بار میل نموده و احتمال بروز حساسیت در آنان نیز به همین دلیل بالاست .
مادۀ حساسیت زا یا آلرژن ماده ای است که در تعامل با دستگاه ایمنی بدن فرد باعث بروز پاسخ های حساسیتی در وی به صورت علایم گوارشی ( نظیر نفخ ، دردهای شکمی ، تهوع و ... ) ، علایم پوستی ( نظیر کهیر ، خارش ، برافروختگی پوست و ... ) ، علایم تنفسی ( نظیر سرفه ، آسم و ... ) می گردد .
مهم ترین آلرژن های غذایی عبارتند از : شیر گاو ، تخم مرغ ، بادام زمینی ، سویا ، مغز دانه های درختی و ماهی .
توصیه می کنم این مواد غذایی را به مقادیر کم و به صورت مجزا به برنامۀ غذایی کودک بیفزایید تا در صورت وجود حساسیت به هر یک از آنها ، به سهولت بتوان ماده ای که کودک شما به آن حساسیت دارد را شناسایی نمود . در صورت عدم بروز علایم حساسیت ، به تدریج مقدار آن مادۀ غذایی را در غذای کودک افزایش دهید
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270
شاد و تندرست باشید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر