۱۳۸۹ آبان ۳۰, یکشنبه

اسفناج



























اسفناج
یکی از سبزیجات بسیار مفید برای مبارزه با سرطان است . این سبزی خطر ابتلاء به سرطان را پایین می آورد و در پیشگیری از آن مفید است . دکتر چو . نان . لای از بیمارستان آندرسون در هیوزتن و دانشگاه ایالتی تکزاس در یک مقالۀ تحقیقی ( Mutation research ) اعلام کرده که اسفناج به علت هیستیدین بالایی که دارد می تواند در کنار کلم ، جعفری و بروکلی فعالیت های موثری در رابطه با پیشگیری از سرطان داشته باشد .

یکی دیگر از خواص اسفناج در مورد بیماری قند است . افرادی که بیماری قند دارند ، بایستی در روز 2 الی 3 مرتبه اسفناج میل کنند و یا مقداری اسفناج را به صورت چای ، دم کرده ، سپس کمی لیموترش به آن اضافه کنند و نیم ساعت قبل از غذا میل کنند

به علت پورین موجود در اسفناج ، افراد مبتلا به بیماری نقرس باید از خوردن آن پرهیز کنند .

در عوض اسفناج به علت آهن و املاح معدنی موجود و مقدار زیاد ویتامین B ، به رشد موها و افرادی که کم خون هستند فوق العاده کمک می کند و حتی یکی از سبزیجاتی است که تقویت کننده و برای کودکان مفید است .

اگر در خانواده افراد سالمند زندگی می کنند ، بایستی اسفناج را در غذای روزانۀ آنها جای دهید . البته سعی کنید از اسفناج خام استفاده کنید ( مانند کاهو آن را در سالاد بریزید ) زیرا این سبزی به قدری لطیف است که با جوشاندن یا پخت ، خواص آن از بین می رود .

اگر رژیم غذایی دارید و می خواهید اضافه وزن را کم کنید مبادا از خوردن اسفناج و تره غافل شوید . خوب است به اسفناج و تره کمی لیموترش تازه بزنید و با گوجه فرنگی و دیگر سبزیجات سالادی مناسب ، میل فرمایید .

اگر اسفناج را با جوانه ها مخلوط کنید از خواص بسیار خوبی بهره مند می شوید و می توانید آن را در دوران نقاهت بیمار و برای تقویت کودکان استفاده کنید .

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270

شاد و تندرست باشید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر