۱۳۸۹ آبان ۲۹, شنبه

خواص انار
























انار میوه ای بسیار لذیذ و مفید است که بشر از روزگار قدیم با آن آشنا بوده است . در نوشته های قدیم مصریان که مربوط به چهارهزار و پانصد سال قبل است تصویر انار بارها و بارها دیده شده است .

این درخت در کشورهای اروپایی و آمریکایی در سطح محدودی کاشته می شود . اما در مناطق وسیعی از آسیا و آفریقا باغ های انار وجود دارند . در کشور ایران انار در استان های متعددی کاشته می شود . از این میوۀ لذیذ محصولاتی از قبیل رب انار ، ژله ، لواشک ، شربت و ناردانه تهیه می شود .

ناردانه ، دانه های خشک انار است که در شمال کشور برای پخت بعضی غذاهای محلی استفاده می شود .

خواص مهم انار

  • دارای مقدار زیادی ویتامین ث و قندهای طبیعی است .
  • عطش را برطرف می کند و ترشح ادرار را افزایش می دهد .
  • آب انار شیرین برای تصفیۀ خون ، قطع سرفه و گرفتگی صدا و تقویت کبد و طحال مفید است .
  • انار ترش و ملس ( نیمه ترش ) از ابتلا به بیماری قند خون پیشگیری می کند .
  • نشاط بخش است و ضعف بدن را کاهش می دهد .
توجه :

  • زیاده روی در خوردن انار ایجاد نفخ می کند .
  • انار ترش روده ها را خراش می دهد و سبب التهاب آنها می شود به خصوص اگر ناشتا خورده شود .
  • زیاده روی در مصرف آن ممکن است ایجاد یبوست کند ، به ویژه اگر دانه های آن هم خورده شود .
آیا می دانید که :

در قرآن 3 بار از انار نام برده شده است . این میوه طبق فرمودۀ حضرت علی ( ع ) از میوه های بهشتی است . حضرت امام جعفر صادق ( ع ) می فرمایند : به کودکان خود انار بدهید که موجب رشد سریع آنها می شود .

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270

شاد و تندرست باشید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر