
خون سالم و پاک علاوه بر سلامت ، زیبائی چهره و شادابی را نیز به همراه دارد . بعضی اوقات به دلایل مختلف غذائی و هوا ترکیب خون بهم می خورد و به اصطلاح خون کثیف می شود که علامت آن کدر شدن پوست و جوش های مختلف و گاهی مواقع حالت مضطرب و عصبی بودن را همراه دارد . معمولا ایام عید که مصرف آجیل و شیرینی بین مردم بیشتر است ، این عارضه گریبانگیر افراد با سنین مختلف می شود .
برای تمیز و تصفیه کردن خون خود می توانید از آب زرشک ، شاه توت ، انار ترش ، تمشک ، کاهو ، طالبی ، شاهی ، شاه تره و عرق آن ، کاسنی ، عناب ، زردچوبه ، کرفس ، هندوانه ، لیمو ترش و آب آن ، یونجه و عرق آن، انواع مرکبات استفاده کنید .
برای تهیۀ آب زرشک سعی کنید برای حفظ سایر خواص آن از جوشاندن آن خودداری کنید . همان خیس کردن یک روز در آب ولرم و مصرف آن به طور ناشتا کافی خواهد بود . برای این منظور یک لیوان زرشک را در دو لیوان آب خیس کنید و یک روز بعد روزی نصف لیوان از آن میل کنید .
هر از چند گاهی مقداری خون اهدا کنید که خود موجب تولید خون تازه و سالم می شود .
روش سنتی حجامت نیز برای این منظور اثر قابل توجهی دارد که بهترین زمان برای این کار در تغییر فصل است یعنی اوایل بهار یا پاییز برای این کار اقدام کنید .
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270
شاد و تندرست باشید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر