۱۳۸۹ مهر ۲۷, سه‌شنبه

کربوهیدرات های بد


پرسش :

آیا نقطه ضعف شما ماکارونی ، سیب زمینی و نان است ؟

پاسخ :

کربوهیدرات های بد به راستی وسوسه انگیزند . سعی کنید تمایل به کربوهیدرات را با خوردن انواع غلات کامل و سالم ارضا کنید . اگر هوس خوردن سیب زمینی کردید ، آن را با پوست بخورید یا حداقل به جای آن از سیب زمینی شیرین استفاده کنید .

حتما همراه با کربوهیدرات بد ، یک پروتئین بخورید ، زیرا پروتئین اشتیاق شما را برای خوردن کربوهیدرات بد دیگر از بین می برد . به علاوه ، پروتئین بیشتر از کربوهیدرات شما را سیر می کند و کالری آن کم و مواد مغذی اش زیاد است . تحقیقات نشان می دهد اضافه کردن پروتئین به هر وعدۀ غذایی ، باعث بالا رفتن دمای بدن می شود و در نتیجه ، بر سرعت سوخت و ساز پایه افزوده می گردد و کالری بیشتری در 24 ساعت می سوزد . هضم غذاهای غنی از پروتئین ، در مقایسه با غذاهای غنی از کربوهیدرات ، مدت بیشتری طول می کشد . بنابراین ، نه تنها زودتر سیر می شوید ، بلکه زمان سوختن چربی ها ، به خصوص چربی های ذخیره ای ، سریع تر می شود و وزن پایین می آید .

بهترین غذاهای پروتئینی ، که می توانید آنها را به کربوهیدرات های بد غذای خود اضافه کنید ، گوشت و مرغ بدون چربی ، ماهی ، کرۀ بادام زمینی ، تخم مرغ آب پز ، مغز دانه ها ، حبوبات ، شیر کم چربی یا بدون چربی ، ماست ، پنیر ، محصولات سویا یا دانه های آفتاب گردان و کنجد است .

بدترین پروتئین ها هم گوشت پرچربی و گوشت های فرآوری شده هستند . یادتان باشد با آنکه یک تکه گوشت بدون چربی فقط یک گرم چربی و 38 کالری انرژی دارد ، بهتر است از خوردن آن صرف نظر کنید .

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 _ 909 کد مشاوره : 2270

شاد و تندرست باشید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر