۱۳۸۹ آبان ۹, یکشنبه

تغذیۀ مناسب جهت درمان سرفه

سرفه یکی از حالات دفاعی و لازمۀ سلامت شخص است که برای خارج کردن اجسام خارجی از حلق بسیار ضرورت دارد و اغلب در بعضی از مواقع حساسیت موجب بروز آن می شود که طبیعی است .

مواقعی سرفه با گرفتگی صدا و التهاب سینه همراه می شود در اوایل بیماری سینه ، سرفه های سخت و خشن بیمار را آزار می دهد و به دلیل خارج نشدن اخلاط و ترشحات برونش ها بیمار در رنج است . با انواع مواد غذائی می توان از شدت سرفه هائی خشک که با برافروختگی و سوزش سینه همراه است کاست .

شربت تمرهندی ، شربت آلو ، لعاب دانۀ به ، نشاسته ، پرتقال ، لعاب تخم گل ختمی ، حریرۀ مغز گندم ، بادام ، سیاهدانه ، عدس پخته ، ترب ، سیب زمینی آبپز با شیر ، شلغم پخته ، شیر گرم از آن جمله اند که به دفع ترشحات و خلط کمک خواهند کرد .


در این مرحله از بیماری باید از خوردن آب یا هر نوشیدنی سرد و غذاهای سرد و سرخ کرده و چرب خودداری کنند .

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270

شاد باشید و همیشه سالم و قدر سلامتی خود را بدانید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر