۱۳۸۹ بهمن ۳, یکشنبه

عوامل زمینه ساز کم خونی




























پرسش :

چه عواملی می تواند زمینۀ کم خونی را به وجود آورد ؟

پاسخ :


  1. مشکلات دندانی بر اثر مصرف بی رویۀ شکلات و شیرینی و کم اشتهایی و کاهش دریافت مواد مغذی منجر به کمبود آهن می شود .
  2. مصرف چای همراه با غذا و یا بلافاصله پس از آن
  3. مصرف ناکافی مواد غذایی حاوی ویتامین C که به طور طبیعی در میوه ها و سبزی های خام و تازه وجود دارد .
  4. مصرف نان هایی که در تهیۀ آنها از جوش شیرین استفاده می شود .
  5. ابتلا به بیماری های عفونی مانند عفونت های انگل روده ای
  6. از علل عمدۀ جذب کم آهن استرس و فشار عصبی می باشد .
  7. مصرف و استنشاق مواد شیمیایی مانند : تینر ، وایتکس در منزل و محیط کار و استفادۀ بیش از حد رنگ موهای شیمیایی در خانم ها
  8. کمبود اکسیژن
  9. دفع آهن همراه با نمک ، هنگام تمرینات ورزشی از طریق عرق بدن
  10. دریافت ناکافی غذاهای حاوی آهن
  11. عدم دسترسی به امکانات و رعایت نکردن اصول بهداشتی
  12. خونریزی به هر دلیلی اعم از جراحات ، سوختگی ها ، تصادفات ، بریدگی ها ، دوران قاعدگی در خانم ها و ...
  13. تخریب گلبول های قرمز که ممکن است ناشی از اختلالات فیزیولوژیکی و تغذیه ای باشد .
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی

تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270

شاد و تندرست باشید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر