۱۳۸۹ دی ۱۹, یکشنبه

اثر پروتئین ها بر روی اشتها






















پروتئین هم در گیاهان و هم در منابع حیوانی موجود است . حبوبات و سویا از منابع گیاهی و گوشت ها و پنیر از منابع حیوانی آن می باشند .

در مطالعات انجام شده بر روی گوشت ماهی ، مرغ و گاو بدون چربی مشاهده شد که مصرف ماهی ، 180 - 120 دقیقه قدرت سیر کنندگی بیشتری تا وعدۀ بعدی ایجاد می کند .

Whey ( آب پنیر )

آب پنیر ، به عنوان منبعی از پروتئین ، حداکثر قدرت سیرکنندگی را در بین پروتئین ها داراست و در مرتبۀ بعد ، کازئین ( به دلیل انعقاد در اثر اسید معده و تخلیۀ دیرتر ) و بعد از آن آلبومین تخم مرغ ، حبوبات و سویا در درجۀ سوم قرار دارند . بر خلاف نظریۀ عوام که چربی به دلیل تخلیۀ کند از معده قدرت سیر کنندگی بیشتری دارد ، با توجه به مطالعات انجام شده ثابت شده است که از لحاظ سیری بین دو وعده ، پروتئین بیشترین قدرت سیر کنندگی را دارد .

رژیم اتکینز از جمله رژیم هایی است که دارای پروتئین و چربی بالا و کربوهیدرات پایین تری می باشد . با اینکه در زمان کوتاهی نسبت به سایر رژیم ها کاهش وزن سریعی دارد ، ولی در زمان طولانی تر ، مقدار وزن کاهش یافته با رژیم های دیگر فرقی ندارد .

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی

تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270

شاد و تندرست باشید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر