
خواص مهم گلابی :
1- سرشار از ویتامین های آ ، ب و ث و املاحی مانند پتاسیم است . پتاسیم برای کار قلب و ماهیچه های بدن لازم است و به اعصاب کمک می کند تا کار خود را بهتر انجام دهند . از این رو خوردن این میوه به افراد سالمند که به پتاسیم کافی نیاز دارند توصیه می شود .
2- باعث فعالیت روده ها و تقویت معده می شود و ملین خفیفی است .
3- ادرار آور است و باعث کمک به درمان سوزش مثانه و دفع اسید اوریک از بدن می شود .
4- آرام بخش و نشاط آور است و سبب تسکین نسبی حالت های عصبی می شود .
5- در رفع کم خونی و خستگی عمومی بدن موثر است و برای زنان باردار میوۀ مناسبی است .
6- تب بر است و کمک به درمان گلو درد می کند .
توجه :
زیاده روی در خوردن آن ، مخصوصا خوردن میوه هایی که کاملا نرسیده اند در بعضی افراد ایجاد نفخ می کنند . اشخاصی که معدۀ حساسی دارند بهتر است از گلابی های کاملا رسیده استفاده کنند و قبل از خوردن میوه را پوست بکنند . بعد از خوردن گلابی نباید آب نوشید و همچنین نباید غذاهای غلیظی که تشنگی ایجاد می کنند میل نمود .
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 9092301919 کد مشاور : 2270
شاد و تندرست باشید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر