۱۳۸۹ شهریور ۲۴, چهارشنبه

خواص گلابی

گلابی میوۀ بومی نواحی شمالی غربی ایران و کوههای قفقاز است و در حال حاضر پس از سیب مهم ترین میوۀ دانه دار در ایران و دنیاست . از گلابی انواع کمپوت ، مربا ، آبمیوه و ژله تهیه می شود .

خواص مهم گلابی :

1- سرشار از ویتامین های آ ، ب و ث و املاحی مانند پتاسیم است . پتاسیم برای کار قلب و ماهیچه های بدن لازم است و به اعصاب کمک می کند تا کار خود را بهتر انجام دهند . از این رو خوردن این میوه به افراد سالمند که به پتاسیم کافی نیاز دارند توصیه می شود .

2- باعث فعالیت روده ها و تقویت معده می شود و ملین خفیفی است .

3- ادرار آور است و باعث کمک به درمان سوزش مثانه و دفع اسید اوریک از بدن می شود .

4- آرام بخش و نشاط آور است و سبب تسکین نسبی حالت های عصبی می شود .

5- در رفع کم خونی و خستگی عمومی بدن موثر است و برای زنان باردار میوۀ مناسبی است .

6- تب بر است و کمک به درمان گلو درد می کند .

توجه :
زیاده روی در خوردن آن ، مخصوصا خوردن میوه هایی که کاملا نرسیده اند در بعضی افراد ایجاد نفخ می کنند . اشخاصی که معدۀ حساسی دارند بهتر است از گلابی های کاملا رسیده استفاده کنند و قبل از خوردن میوه را پوست بکنند . بعد از خوردن گلابی نباید آب نوشید و همچنین نباید غذاهای غلیظی که تشنگی ایجاد می کنند میل نمود .

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 9092301919 کد مشاور : 2270

شاد و تندرست باشید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر