۱۳۸۸ دی ۱۱, جمعه

طرز تهیه سوپ عدس و سیر در افراد دیابتی نوع 2



مواد لازم :

عدس قرمز حدود 1 ليوان (شسته شود )
پياز 2 عدد ( سا طوري شده )
سير بزرگ 2 حبه (ساطوري شده )
هويج 1 عدد ( سا طوري شده )
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
آب مرغ 5/1 ليتر
سركه 2 قاشق سوپخوري
فلفل و نمك به مقدار لازم
برگ كرفس براي تزئين

طرز تهيه :

عدس قرمز، پياز، سير ، هويج ، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط مي كنيم و روي حرارت متوسط مواد

را به جوش مي آوريم ، سپس حرارت را كم كرده تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند .

گاهي سوپ را به هم مي زنيم تا به ته ظرف نچسبد . سركه يا آبليمو ، نمك و فلفل را بيفزاييد .

اگر سوپ خيلي غليظ شد ، كمي آب بيفزاييد . سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزيين كنيد.

كليدهاي سلامتي :

عدس داراي ويتامينهاي آ ، ب ، ث و املاح آهن ، كلسيم ، منگنز و فسفر است .

اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبر بالايي برخوردار است . عدس قرمز مزۀ بسيار خوبي به

سوپ مي دهد و در ضمن ، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد .

فرناز زرساز مشاور ارشد تغذيه و رژيم درماني
تماس : 9092301919 داخلی 2270

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر