۱۳۸۸ آذر ۲۵, چهارشنبه

طرز تهیه سوپ سبزی ویژه افراد با چربی بالا


ويژه افرادي كه چربي بالايي دارند
دستور تهیه سوپ سبزی
مواد لازم در یک سهم ( مخصوص یک نفر)

آب مرغ يك ليوان

هويچ خرد شده يك قاشق غذاخوري

فلفل دلمه اي يك قاشق غذاخوري

كرفس خرد شده يك قاشق غذاخوري

پياز يك قاشق غذاخوري

تره فرنگي يك قاشق غذاخوري

برنج يك قاشق غذاخوري

گوجه فرنگي خرد شده نصف ليوان

نمک، فلفل وآبلیمو به ميزان دلخواه

برنج را می شوییم و می گذاریم با آب مرغ نیم پز شود. سپس پیاز ، هویج ، کرفس ، فلفل دلمه ای ، تره فرنگی و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. به مقدار لازم نمک می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد بپزند ، در صورتی که با مقدار آب مرغ ذکر شده مواد فوق پخته نشد، کمی آب به آن اضافه می کنیم.
ارزش مواد غذایی :
هويچ:
کاهنده چربی و کلسترول خون

فلفل دلمه اي:
لاغر كننده و تامين كننده ويتامين c

پياز :
کاهنده قند و کلسترول

گوجه فرنگي :
ضد سرطان و رقیق کننده خون و کاهنده کلسترول و چربی

برنج:
سرشار از ویتامین هایB

تره:
تصفیه کننده خون و ضد میکروب


مقدار انرژی :
85 كالري

مقدار پروتئین :
7 گرم

مقدار کربوهیدرات :
12/5 گرم

مقدار چربی :
1/4 گرم
فرناز زرساز مشاور ارشد تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 9092301919 داخلی 2270

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر