
ماکارونی با سس گوجه فرنگی تازه؛یک غذای ضد سرطان
مواد لازم : براي 4 نفر
گوجه فرنگي رسيده (675 گرم)
روغن زيتون (4 قاشق غذا خوري)
پياز خرد شده (1 عدد)
ماكاروني (350 گرم)
برگ هاي ريحان تازه خرد شده (مقداري)
نمك و فلفل (به مقدار لازم)
پنير پارميسان براي سرو (به مقدار لازم)
روش تهيه:
با يك چاقو،برشي متقاطع در انتهاي هر يك از گوجه فرنگي ها ايجاد كنيد.در قابلمه اي آب را جوش بياوريد و آن را از روي حرارت برداريد.چند تا از گوجه فرنگي ها را در آب بريزيد و بگذاريد 30 ثانيه به همان حالت بماند. سپس آنها را با قاشق،از قابلمه خارج نمائيد.اين عمل را براي بقيۀ گوجه فرنگي ها هم تكرار كنيد.حالا پوست آنها را بگيريد و گوشت شان را خرد كنيد.روغن را در قابلمۀ بزرگي گرم نموده،پياز را به آن بيفزائيد و بر روي حرارت ملايم براي حدود 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود.سپس گوجه فرنگي ها،نمك و فلفل را اضافه كنيد.آنگاه حرارت را كم كنيد و در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد براي 40-30 دقيقه بپزد (گاهي آن را هم بزنيد) تا غليظ شود.در اين هنگام،ماكاروني را مطابق دستور نوشته شده روي بستۀ آن بپزيد.حالا سس را از روي حرارت برداريد و برگ هاي ريحان،نمك و فلفل را در آن بريزيد.ماكاروني را نيز از آب خارج كنيد و در ظرف گرمي بريزيد.اكنون سس را روي ماكاروني ريخته،با پنير پارميسان تزئين و ميل نمائيد
انرژي كل:1750 كيلو كالري
و اما كليد هاي سلامتي:
گوجه فرنگي:در پيشگيري از ابتلا به بعضي سرطان ها مانند سرطان معده و پروستات مؤثر است
داراي ويتامين هاي آ،ث و ب،اسيد فوليك و املاحي مانند آهن،فسفر و كلسيم است
ريحان:مناسب براي درمان كم خوني
مقوي معده است و به عمل دستگاه هاضمه كمك مي كند
فرناز زرساز مشاور ارشد تغذيه و رژيم درماني
مواد لازم : براي 4 نفر
گوجه فرنگي رسيده (675 گرم)
روغن زيتون (4 قاشق غذا خوري)
پياز خرد شده (1 عدد)
ماكاروني (350 گرم)
برگ هاي ريحان تازه خرد شده (مقداري)
نمك و فلفل (به مقدار لازم)
پنير پارميسان براي سرو (به مقدار لازم)
روش تهيه:
با يك چاقو،برشي متقاطع در انتهاي هر يك از گوجه فرنگي ها ايجاد كنيد.در قابلمه اي آب را جوش بياوريد و آن را از روي حرارت برداريد.چند تا از گوجه فرنگي ها را در آب بريزيد و بگذاريد 30 ثانيه به همان حالت بماند. سپس آنها را با قاشق،از قابلمه خارج نمائيد.اين عمل را براي بقيۀ گوجه فرنگي ها هم تكرار كنيد.حالا پوست آنها را بگيريد و گوشت شان را خرد كنيد.روغن را در قابلمۀ بزرگي گرم نموده،پياز را به آن بيفزائيد و بر روي حرارت ملايم براي حدود 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود.سپس گوجه فرنگي ها،نمك و فلفل را اضافه كنيد.آنگاه حرارت را كم كنيد و در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد براي 40-30 دقيقه بپزد (گاهي آن را هم بزنيد) تا غليظ شود.در اين هنگام،ماكاروني را مطابق دستور نوشته شده روي بستۀ آن بپزيد.حالا سس را از روي حرارت برداريد و برگ هاي ريحان،نمك و فلفل را در آن بريزيد.ماكاروني را نيز از آب خارج كنيد و در ظرف گرمي بريزيد.اكنون سس را روي ماكاروني ريخته،با پنير پارميسان تزئين و ميل نمائيد
انرژي كل:1750 كيلو كالري
و اما كليد هاي سلامتي:
گوجه فرنگي:در پيشگيري از ابتلا به بعضي سرطان ها مانند سرطان معده و پروستات مؤثر است
داراي ويتامين هاي آ،ث و ب،اسيد فوليك و املاحي مانند آهن،فسفر و كلسيم است
ريحان:مناسب براي درمان كم خوني
مقوي معده است و به عمل دستگاه هاضمه كمك مي كند
فرناز زرساز مشاور ارشد تغذيه و رژيم درماني
تماس : 9092301919 داخلی 2270
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر