۱۳۸۹ بهمن ۱۷, یکشنبه

استفاده از روغن کنجد جهت سرخ کردن


پرسش :

آیا از روغن کنجد می توان برای سرخ کردن استفاده کرد ؟ و چه تغییراتی در این صورت در آن ایجاد می شود ؟

پاسخ :

بله ، یکی از مناسب ترین انواع روغن برای سرخ کردن ، روغن کنجد می باشد ، چون دارای آنتی اکسیدانی به نام (( سزامولین )) است که در دمای حدود 170 درجۀ سانتی گراد فعال می شود و مانع از تخریب روغن در اثر حرارت می گردد . روغن کنجد از لحاظ ساختار اسیدهای چرب مشابه روغن آفتابگردان بوده و سرشار از اسیدهای چرب امگا - 6 می باشد .

فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی

تماس : 2301919 - 909 کد مشاور : 2270

شاد و موفق باشید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر