۱۳۸۹ اردیبهشت ۷, سه‌شنبه

ارزش غذایی سرکه و میزان مصرف آن


پرسش :

لطفا در مورد خواص سرکه توضیح دهید و اینکه بهتر است آن را چه موقع و به چه مقدار استفاده کنم ؟

پاسخ :

سرکه از چاشنی های شناخته شده است که در پخت و پز و برای افزودن طعم ، مزه و رنگ در انواع غذاها کاربرد دارد . سرکه محرک اشتهاست و در ضمن خاصیت ضد ویروسی دارد و مصرف آن در بیماران مبتلا به ذات الریه مفید است . سرکه می تواند ترشح اسید معده را متعادل کرده و از بروز گاز معده جلوگیری کند . همچنین سرکه صفراشکن می باشد .سرکه برای مبتلایان به ضعف اعصاب ، درد مفاصل و زخم معده مضر است . بهتر است سرکه به هنگام خالی بودن معده مصرف نشود و همراه با سالاد یا چاشنی غذاها میل شود . مقدار سرکه و یا هر چاشنی دیگری باید محدود باشد . بنابراین می توانید از آن در حد نصف لیوان روی سالاد خانوادگی استفاده کنید .
فرناز زرساز مشاور تغذیه و رژیم درمانی
تماس : 9092301919 کد کاربری : 2270

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر