آيا مي دانيد سرعت سفيد شدن مو در سيگاري ها،چهار برابر افراد غير سيگاري است؟
تجربيات نشان مي دهد كمبود فلزاتي همچون منگنز ، روي ، تيتانيوم ، آهن و مس از عوامل اصلي در سفيد شدن وشكنندگي موهابه حساب مي آيند.طبق نظر متخصصان تغذيه ، افراد كه دچار سفيدي مو هستند بايد ميوه هائي همچون سيب،گلابي،هلو و همۀ ميوه هائي كه سرشار از فلزات گوناگون خصوصا فلز منگنز هستند و نيز مصرف سبزيجاتي همچون سير ، پياز ، موسير و تره كه داراي منگنز هستند را در برنامۀ غذائي خود بگنجانند.مصرف مواد غذائي حاوي مس و منگنز در جلوگيري از سفيدي مو بسيار مؤثر است.يافته هاي موجود نشان مي دهد در ميان داروهاي گياهي ، جوشاندۀ سبوس گندم ، مصرف سنبل الطيب،خوردن روزانه 1 قاشق مربا خوري از مخلوط پودر سبوس برنج و شكر يا نبات سائيده شده و قرار دادن نان جو در دستور رژيم غذائي نيز در حفظ رنگ مو و كاهش موهاي سفيد مؤثر است.مس نيز از جمله عناصري است كه مي تواند بر پوست و مو تاثير بگذارد و حتي از سفيد شدن مو هم جلوگيري مي كند.خوراكي هائي همچون نخودفرنگي ،قارچ ، آجيل ، لوبيا ،عدس ، گوجه فرنگي ، موز ، آلو ، سويا و سيب زميني از جمله غذاهائي هستند كه مقدار قابل توجهي مس را در خود جاي داده اند
فقط پيري مو را سفيد نمي كند
كمبود ويتامين B12،بيماري تيروئيد،سيگار كشيدن(سرعت سفيد شدن مو در سيگاري ها،چهار برابر افراد غير سيگاري است)،كم خوني،رژيم هاي سخت و طولاني مدت،عوامل ارثي،بيماري ها و افزايش گلبولهاي سفيد خون نيز باعث سفيدي زود هنگام و بيش از حد موها مي شود
فرناز زرساز مشاور ارشد تغذيه و رژيم درماني
مشاوره تلفنی با فرناز زرساز كد 2270
تلفن: 2321 داخلي يك
۱۳۸۸ آذر ۸, یکشنبه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر